Budinca De Ciocolata Adanca

Budinca De Ciocolata Adanca
Nevoie de un desert fără gluten? Budinca de ciocolată adâncă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 373 calorii. Dacă aveți zahăr granulat, ciocolată semidulce, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budinca De Ciocolata Neagra, Budincă De Banane Stratificată În Adâncime, și Deep Chocolate Gateau pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți zahărul într-un castron mare. Cerneti peste el amidonul de porumb, cacao si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 1/2 cană de lapte și amestecați amestecul pentru a face o pastă groasă. Bateți ușor gălbenușurile de ou, apoi adăugați-le în amestecul de amidon de porumb, amestecând pentru a se amesteca bine. Înfășurați un prosop umed în jurul bazei bolului pentru a preveni alunecarea acestuia atunci când se adaugă laptele opărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Între timp, într-o cratiță de 2 litri cu fund greu, combinați restul de 2 căni de lapte și smântâna. Aduceți-le doar la fierbere, apoi scoateți vasul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se toarnă o cantitate mică de lichid fierbinte în amestecul de amidon de porumb-cacao, amestecând constant. Continuați să bateți amestecul de lapte-smântână în vas treptat, până când tot lichidul a fost încorporat și amestecul este neted. Clătiți vasul folosit pentru a arde laptele și smântâna, dar nu îl uscați: acest lucru va ajuta la prevenirea budincii să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se toarnă crema în oala curată și se adaugă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Pregătiți o sită de plasă curată peste un bol de dimensiuni medii. Întoarceți oala în aragaz și amestecați cu o lingură de lemn la foc mic până la mediu-mic până când crema se îngroașă, aproximativ 5 până la 7 minute. Ar trebui să se apropie, dar niciodată să ajungă, să fiarbă și să fie despre consistența maionezei atunci când este gata. Această cremă se comportă ciudat, s-ar putea să vă temeți că ceva a mers teribil de greșit, dar apăsați mai departe! Va deveni din ce în ce mai aglomerat până la punctul în care, la fel cum atinge grosimea potrivită, va părea de-a dreptul ciudat: nu contează! Scoateți rapid vasul din element și turnați sita în vasul curat, apăsând crema cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați ciocolata tocată mărunt sau rasă în 2 adaosuri, amestecând ușor cu o lingură de lemn curată sau o spatulă de cauciuc până când ciocolata se topește ușor în budincă. Lingurați budinca în 6 până la 8 feluri de mâncare sau pahare și răciți cel puțin 6 ore sau peste noapte. Dacă vă place budinca fără piele pe partea de sus, apăsați folie de plastic pe suprafața budincii calde din vasele de servire. Dacă o piele de pe budinca de ciocolată te face fericit nostalgic, așteptați până când budincile sunt reci înainte de a acoperi. Budinca poate fi făcută cu până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Serviți așa cum este sau cu o păpușă de frișcă ușor îndulcită pentru un desert cu adevărat decadent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Ușor îndulcităFrișcă Ușor îndulcită
DificultateExpert
Gata În1 h, 11 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista