Budinca De Ciocolata

Nevoie de o desert fără gluten? Budinca de ciocolată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, 2 batoane de copt cu ciocolată semidulce, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S, Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, și Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele, zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea de dimensiuni medii la foc mediu-mare și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când amestecul este fierbinte. Bateți treptat 1/3 cană amestec de lapte fierbinte în ou.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de lapte fierbinte rămas.
Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată tocată, amestecând până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Se amestecă vanilia.
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă.
Așezați folie de plastic rezistentă direct pe amestecul cald (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 2 ore sau până când budinca este complet rece.
Puneți 1/2 cană de budincă în fiecare dintre cele 5 feluri de mâncare individuale și acoperiți fiecare cu 1 lingură. topping biciuit.
Încercați Aceste Răsuciri!
Bateți împreună laptele, zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea, adăugând 1 lingură. espresso instant la amestec de lapte. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Per 1/2 cană: calorii 260; grăsime 3G (sat 8g, mono 4G, poli 1g); proteine 4G; Carb 5g; fibre 7G; Chol 44mg; fier 1mg; sodiu 123mg; Calc 207mg
Budincă de zmeură-ciocolată: pregătiți budinca conform instrucțiunilor pas cu microunde 1/3 cană gem de zmeură într-un castron mic pentru microunde, la 30 de secunde sau până se topește. Lingura 1 Lingura. topit gem în partea de jos a fiecărui vas de servire individuale, și de top fiecare cu 1/2 cana budinca si 1 lingura. topping biciuit. Se amestecă 1 linguriță. apă în gemul topit rămas și stropiți 1/2 linguriță. amestec de gem deasupra toppingului bătut pe fiecare budincă.
Garnisiți cu zmeură proaspătă, dacă doriți. Per 1/2 cană: calorii 312; grăsime 3G (sat 8g, mono 4G, poli 1g); proteine 3G; Carb 1g; fibre 7G; Chol 44mg; fier 1mg; sodiu 123mg; Calc 206mg