Budinca De Caramel-Croissant

Budinca De Caramel-Croissant
Budinca de caramel-Croissant este o vegetarian desert. Această rețetă servește 15. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Budinca De Caramel-Croissant, Budinca De Croissant Caramel, și Budinca De Croissant Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți ușor un vas de copt superficial de 1 litru și aranjați bucățile de croissant în vas. Într-o cratiță mică, amestecați zahărul și apa la foc moderat până când zahărul se dizolvă; spălați orice cristale de pe părți cu o perie de patiserie umedă. Gatiti fara a amesteca pana se formeaza un caramel mediu de chihlimbar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna, laptele și bourbonul. Gatiti la foc mic pana se dizolva orice caramel intarit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Într-un castron, bateți ouăle. Treceți treptat în caramelul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă peste croissante și se lasă să stea 10 minute, apăsând croissantele pentru a le menține scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
6
Coaceți budinca în centrul cuptorului timp de 20 de minute, până când este umflată și aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista