Brownies Cu Trufe De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies cu trufe de zmeură. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 325 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, gem de zmeură, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownies Cu Trufe De Zmeură, Brownies Cu Trufe De Zmeură, și Brownies Cu Trufe De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează. Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și vanilia. Se amestecă amestecul de ciocolată.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată doar până se combină. Îndoiți ușor zmeura.
Se întinde într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Se coace la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată (nu se coace prea mult). Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru glazură, într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați ciocolata, smântâna și gemul. Cuptor cu microunde la 50% putere timp de 2-3 minute sau până se omogenizează, amestecând de două ori.
Se transferă într-un castron mic; se amestecă vanilia.
Se pune într-un castron cu apă cu gheață; se amestecă 3-5 minute. Cu un mixer manual, bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Se taie o gaură mică într-un colț al unei pungi de plastic resigilabile grele; introduce #825 sfat stea. Umpleți cu 1/2 cană glazură.
Întindeți glazura rămasă peste brownies.
Tăiați în 12 bare. Pipă o rozetă de ciocolată în centrul fiecărui brownie; deasupra cu o zmeură. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute sau până când glazura este setată. Puneți la frigider resturile.