Briose cu whisky irlandez
Briose cu whisky irlandez este un mic dejun care servește 12 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat european. Este perfect pentru st. ziua patrick . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați whisky irlandez, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Irish Whisky Pie , Madeleines With Irish Whisky Fudge și Gnocchi de dovlecei cu sos de cremă de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ungeți 12 căni de brioșe.
Amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul într-un castron.
Amestecați lichior de smântână irlandez și whisky irlandez într-o măsură de 1 cană.
Turnați lapte în aceeași cană de măsurare pentru un total de 8 uncii lichide.
Bateți oul, amestecul de lapte și untul într-un castron.
Amestecați ușor ingredientele lichide în ingredientele uscate până când se umezesc. Turnați aluatul în cupe de brioșe pregătite.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centrul unei briose iese curata, aproximativ 20 de minute.