Brie cu fructe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Brie cu fructe uscate. Această rețetă servește 12 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fructe, nuci pecan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Alouette Extra Creamy Brie cu fructe uscate și migdale, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Linguine cu roșii uscate la soare și Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Așezați brânza pe foaia de prăjituri.
Coaceți 10 minute sau până când brânza începe să se înmoaie.
Între timp, în tigaie sau tigaie de 8 inci, încălziți siropul, zahărul brun și lichiorul până la fierbere. Gatiti pana cand amestecul devine gros si siropos.
Așezați Brie caldă pe farfuria de servire. Se acoperă cu fructe uscate și nuci pecan.
Se toarnă sirop deasupra.
Se servește cu felii de baghetă.