Brânză de capră, roșii uscate la soare și sufleuri de usturoi prăjite

Brânză de capră, roșii uscate la soare și sufleuri de usturoi prăjite
Brânza de capră, roșiile uscate la soare și Sufleurile de usturoi prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, unt, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu roșii uscate la soare și brânză de capră, ardei roșu prăjit și bruschetta de roșii uscate la soare cu piure prăjit de nuci de pin și brânză de capră gremolata, și Usturoi prăjit și brânză de roșii uscate la soare (Ossabaw Dip) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați usturoiul și uleiul într-o ceașcă mică de cremă. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți până când usturoiul este foarte fraged, aproximativ 35 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Adăugați 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper în ceașcă de cremă și amestecați pentru a lipi. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pulverizați patru vase souffl 2-cup cu spray antiaderent.
6
Presărați fiecare cu 1 lingură pesmet, acoperind fundul și părțile laterale; așezați vasele pe foaia de copt. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați făină; bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat lapte, amestecând constant până când amestecul fierbe, se îngroașă și este neted, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile, cimbru și amestecul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Scoateți baza souffl de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
9
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în souffl fierbinte de bază, apoi pliați în brânză de capră. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați cremă de tartru; bate până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albușurile în amestecul souffl în 4 adaosuri. Împărțiți între feluri de mâncare pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
11
Coaceți soufflul până la puf și auriu, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Serviți imediat.
13
Per porție: calorii, 310; grăsimi totale, 18 g; grăsimi saturate, 8 g; Colesterol, 238 mg; fibre, 1 g
14
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista