Brânză De Capră-Piept De Pui Cu Ciuperci

Brânză De Capră-Piept De Pui Cu Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piept de pui cu brânză de capră-ciuperci. Această rețetă face 6 porții cu 554 calorii, 68G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână vin, unt, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui umplut cu brânză de capră și ciuperci, Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, și Brânză De Capră- & - Măsline-Piept De Pui Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un procesor de alimente, sfoară de bucătărie o mandolină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
MandolinăMandolină
2
Așezați pieptul de pui, 1 câte 1, între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați-l cu un ciocan de carne sau un sucitor până la o grosime de aproximativ 1/2 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Tăiați ciupercile și așezați capacele și tulpinile separat într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin. Topiți untul într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu-mare și adăugați ciupercile. Gatiti pana cand ciupercile si-au eliberat lichidul si sotati pana cand tot lichidul s-a evaporat. (Aceasta se numește duxelle.) Condimentează bine cu sarea și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți fiecare piept de pui cu o parte din brânza de capră și deasupra cu o parte din duxelle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Brânză De CaprăBrânză De Capră
5
Rotiți pieptul în sus și legați-l cu sfoara de bucătărie. Condimentează cu sarea și piperul. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline și căutați puiul pe toate părțile. Continuați să sotati până când puiul este gătit și maro auriu, aproximativ 10 până la 15 minute. Se lasă să stea 5 minute înainte de a scoate sfoara de bucătărie și de a tăia fiecare sân rulat în 4 până la 5 felii. Se acoperă cu o parte din duxelle rămase și câteva linguri de sos de vin de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți cu
7
Cartofi prăjiți, garnisiți cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Așezați shiitakes într-un vas de amestecare și adăugați apa clocotită. Lăsați să stea netulburat 15-20 de minute, până când lichidul este bogat parfumat și a luat aroma pământească a ciupercilor. Strângeți și rezervați lichidul. Aruncați ciupercile sau rezervați-le pentru o altă utilizare. Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, aduceți lichidul de ciuperci la fierbere puternică și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați vinul și bulionul de pui, reduceți din nou cu 1/2.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se ia de pe foc și se adaugă untul, învârtind tigaia până când untul este încorporat și sosul este lucios și strălucitor. Condimentează cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Folosind mandolina sau un cuțit, feliați cartofii în runde subțiri de grosime uniformă. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și sotati cartofii până când sunt fierți cu o crustă aurie, crocantă. Condimentează cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista