Brânză de capră și tartine de roșii uscate la soare
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Brânza de capră și tartinele de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,14 USD pe porție. O porție conține 358 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână baghetă, roșii uscate la soare, bușteni ușori de brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți 1 parte a feliilor de baghetă cu 2 linguri de ulei și aranjați, cu părțile unse în sus, pe o foaie de copt. Pâinea prăjită în mijlocul cuptorului până devine aurie deasupra, aproximativ 7 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci. Lăsați cuptorul pornit.
Se amestecă roșiile proaspete și uscate, busuiocul, oțetul și 1/2 lingură de ulei.
Întindeți fiecare pâine prăjită cu tapenadă și acoperiți cu o felie de brânză de capră și o linguriță rotunjită de amestec de roșii. Aranjați tartinele pe o foaie de copt, apoi condimentați cu sare și piper și stropiți cu 1/2 lingură de ulei.
Coaceți tartinele în mijlocul cuptorului până când brânza se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un platou și stropiți cu 1/2 lingură de ulei rămas.