Bondari
Bondarii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lemn dulce, lapte, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bondari Cu Unt De Arahide, Fig Albine Genunchi, și Aperitive de 20 de Minute de la Bumble Bee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 10 napolitane într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. Folosiți sucitorul pentru a rula peste napolitane în pungă până când sunt zdrobite fin. Break 4 napolitane rămase în jumătate; set lateral.
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 minute sau până când se amestecă bine. Lingurați 1/3 din budincă uniform în 4 căni clare de desert; acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură. din napolitane zdrobite. Repetați straturile de budincă și napolitane zdrobite; acoperiți cu budinca rămasă. Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Decorați cu gumdrops și lemn dulce pentru a semăna cu antenele, înțepăturile și ochii bondarilor. Introduceți 2 din jumătățile de napolitane rezervate în fiecare ceașcă pentru "aripi."