Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză)
Bolitas de Yuca Y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. 818 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de yuca, ulei vegetal, guacamole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), Carima de carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca), și Yuca Gratin (Yuca Gratinada) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti yuca intr-o oala mare cu apa sarata la foc mediu timp de aproximativ 15 minute sau pana cand furculita se inmoaie.plouă yuca și îndepărtează orice fibre din centru.
Se transferă într-un castron mare și se pasează.
Așezați ouăle într-un castron.
Așezați pesmetul într-un alt castron.orm 12 bile cu piure. Aplatizați-le cu mâinile și așezați 1 bucată de brânză în centru și formați din nou bila pentru a acoperi brânza.Înmuiați bilele în oul bătut acoperind toate părțile, apoi acoperiți-le cu pesmet.Umpleți o tigaie mare cu ulei și încălziți la foc mediu-mare la 177°.
Așezați bilele în ulei încălzit și prăjiți timp de 4 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se o dată la jumătatea drumului.
Scoateți din ulei și așezați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.