Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză)

Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză)
Bolitas de Yuca Y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. 818 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de yuca, ulei vegetal, guacamole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), Carima de carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca), și Yuca Gratin (Yuca Gratinada) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti yuca intr-o oala mare cu apa sarata la foc mediu timp de aproximativ 15 minute sau pana cand furculita se inmoaie.plouă yuca și îndepărtează orice fibre din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se transferă într-un castron mare și se pasează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați ouăle într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați pesmetul într-un alt castron.orm 12 bile cu piure. Aplatizați-le cu mâinile și așezați 1 bucată de brânză în centru și formați din nou bila pentru a acoperi brânza.Înmuiați bilele în oul bătut acoperind toate părțile, apoi acoperiți-le cu pesmet.Umpleți o tigaie mare cu ulei și încălziți la foc mediu-mare la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați bilele în ulei încălzit și prăjiți timp de 4 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se o dată la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți din ulei și așezați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista