Bloody Mary Oyster Shooters
Bloody Mary Oyster Shooters este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 18 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână hrean, vodcă, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, Bloody Maria-Spaniolă Bloody Mary, și Brewed Mary: Bere Bloody Mary.
Instrucțiuni
Frecați bine stridiile și clătiți sub apă curentă rece până când se îndepărtează toată nisipul. Shuck stridii (lăsând carnea pe jumătățile de scoici); tăiați cu grijă piciorul fiecărei stridii cu cuțitul.
Combinați sucul de legume și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-o cană de măsurare lichidă. Se amestecă sosul fierbinte, dacă se dorește. Umpleți fiecare dintre cele 10 pahare cu 2 1/2 linguri de amestec de suc.
Așezați carnea dintr-o stridie în fiecare pahar. Aruncați cojile.