Cookie - urile Sandwich cu ciocolată și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 206 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină universală, ciocolată semidulce, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Sandwich Cu Banane Cu Ciocolată, Cookie - Uri Sandwich Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Fursecuri Cu Ciocolată Albă-Migdale.
Instrucțiuni
1
Așezați migdalele tăiate în procesor și adăugați 1/4 cană de zahăr. Măcinați migdalele fin. Folosind mixerul electric, bateți untul și restul de 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți gălbenușul de ou, extractul de vanilie și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Extract De Vanilie
Gălbenuș De Ou
Migdale
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați amestecul de nuci măcinate și făina și bateți până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în 2 bile; aplatizați fiecare bilă în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
3
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
4
Întindeți jumătate de aluat între foi de hârtie cerată sau hârtie pergament pentru a reduce grosimea de 1/4 inch, stropind ușor aluatul cu făină, după cum este necesar, pentru a nu se lipi și, ocazional, decojirea hârtiei superioare pentru a îndepărta ridurile. Desprindeți foaia superioară. Folosind 2 1 / 2x1 1/2-inch oval cookie cutter (sau șablon de carton), taie cookie-uri. Dacă aluatul este moale, glisați foaia de copt fără margini sub hârtie și răciți 10 minute pentru a fi fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Cookie-uri
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De Copt
5
Transferați cookie-urile pe foile pregătite, distanțându-se la 1/2 inch. Aduna resturi și reroll aluat, tăierea mai multe cookie-uri. Răciți prăjiturile pe foi cu 15 minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
6
Poziționați rafturile în treimea superioară și treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți cookie-urile 5 minute. Inversați foile și coaceți până când cookie-urile încep să se coloreze, aproximativ 6 minute. Se răcește cookie-urile pe foi 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați în rafturi; se răcește complet. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
1
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se lasă să se răcească până se îngroașă, dar încă se întinde, aproximativ 2 ore.
4
Așezați jumătate din cookie-uri, cu partea de jos în sus, pe suprafața de lucru. Lingura ganache de umplere în sac de patiserie prevăzute cu 1/4-inch vârful simplu. Lăsând 1/4 - inch frontieră simplu, țeavă (sau răspândirea) ganache pe cookie-uri. Completați fiecare cu al doilea cookie, partea de jos în jos, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
1
Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu peste apă fierbinte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
2
Așezați migdalele într-un castron mic. Scufundați capătul a 1 prăjitură în ciocolată, apoi în migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Migdale
Cookie-uri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați pe foaie de folie. Repetați cu cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Lăsați să stea până când garnitura este setată. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați etanș la frigider în straturi unice între foi de hârtie cerată.