Bezele De Arțar-Slănină

Bezele De Arțar-Slănină
Maple-Bacon bezele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 127 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână gelatină pudră, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Max și Eli Sussman 'S S' mores cu bezele de arțar-Bourbon, Cupcakes cu pâine de porumb cu slănină de arțar cu glazură de arțar garnisite cu slănină, și Bacon Nutella Brownie Bites cu glazură de slănină de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor o tigaie de 8 pe 8 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Bateți împreună gelatina și apa rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați-l să se înmoaie timp de 5 minute.
4
Se amestecă împreună zahărul, siropul de arțar, siropul de porumb, apa și sarea într-o cratiță medie. Aduceți—l la fierbere la foc mare, amestecând din când în când, până când atinge 240 de grade F. fiți pregătiți să reduceți focul după cum este necesar-acestui sirop îi place să baloneze. Cuptorul cu microunde gelatina la mare până se topește complet, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Sirop De PorumbSirop De Porumb
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Turnați-l în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Setați mixerul la scăzut și mențineți-l în funcțiune.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
6
Când siropul ajunge la 240 F, turnați-l încet în vasul mixerului. Măriți viteza la mediu și bateți timp de 5 minute. Creșteți la mediu-înalt și bateți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Adăugați scorțișoara, creșteți la cea mai mare viteză și bateți încă 1 minut. Îndoiți rapid bucățile de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
ScorțișoarăScorțișoară
8
Se toarnă marshmallow în tigaia pregătită. Cerneti acoperirea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Lăsați-l să se stabilească timp de 6 ore într-un loc răcoros și uscat. Folosiți un cuțit pentru a slăbi marshmallow-ul de pe marginile tigaiei. Inversați placa pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Tăiați-l în bucăți și prăfuiți-le cu mai multă acoperire.
11
Retipărit cu permisiunea Marshmallow Madness! de Shauna Sever, cărți de ciudățenii din 2012 ale lui 2012
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
12
Shauna Sever scrie popularul blog de coacere bucată de tort și este gazdă și reporter pentru televiziunea legată de alimente. De asemenea, ea rulează
13
Coace Vânzare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Brutărie, o afacere de catering pentru deserturi din San Francisco, unde locuiește împreună cu soțul și fiica ei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista