Bere prăjită-midii bătute cu două sosuri este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 465 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muștar, suc de lămâie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Bere prăjită-midii bătute cu două sosuri, Pește Prăjit Bătut Cu Bere, și Pui Prăjit Cu Iaurt Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 1/2 cană de maioneză în fiecare dintre cele 2 boluri mici de servire și bateți muștarul în 1 bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Bateti
2
Bateți coriandru, suc de lămâie și pudră de curry în alt castron. Condimentați sosurile de scufundare cu sare și piper și păstrați-le la rece, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pudră De Curry
Suc De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Bateți berea în făină într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 4 litri la foc moderat până când termometrul înregistrează 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
3
În timp ce uleiul se încălzește, midiile se usucă între straturile de prosoape de hârtie, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Dragați 10 midii în aluat, lăsând excesul să se scurgă și prăjiți în ulei, amestecând, până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Ulei De Gătit
5
Transferați midiile ca prăjite cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi condimentați cu sare. Se prăjesc midiile rămase în loturi în același mod, returnând uleiul la 375 km f între loturi.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.