Bastoane De Țelină Crocante
Crispy telina bastoane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, pesmet panko, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Țelină Bastoane Dip, Bastoane De Țelină Umplute, și Waldorf Telina Sticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți aproximativ 1 1/2 inci ulei vegetal într-o oală grea medie la foc mediu până la 360 grade F.
Bateți făina, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron puțin adânc.
Bateti 1 lingura de apa si ouale intr-un bol separat de mică adâncime.
Așezați pesmetul și restul de 1/4 linguriță de sare și piper într-un bol separat de mică adâncime.
Aruncați o treime din țelină în amestecul de făină, scuturând excesul.
Transferați țelina în amestecul de ouă și întoarceți-o cu o furculiță pentru a acoperi. Ridicați țelina acoperită 2 la un moment dat, lăsând excesul de ou să se scurgă.
Așezați țelina în pesmet, apăsând ușor țelina în pesmet pentru a vă asigura că sunt bine acoperite. Aruncați cu grijă țelina în oală și prăjiți în loturi de 3, întorcându-se ocazional, până la auriu, 2 până la 3 minute.
Transferați țelina într-un suport de sârmă sau prosoape de hârtie proaspete, pentru a se scurge, folosind o lingură cu fante.
Repetați procesul de acoperire și prăjire cu bețișoarele de țelină rămase. Păstrați uleiul la 360 grade F între loturi.
Presărați țelina cu sare și serviți imediat.