Banane condimentate cu sos de rom
Bananele condimentate cu sos de rom sunt un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 326 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de concentrat de suc de mere, iaurt de vanilie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gogoși calde la Mode cu banane și sos de Caramel condimentat, Banane Condimentate Cu Scorțișoară, și Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek.
Instrucțiuni
Tăiați bananele pe jumătate transversal, apoi pe lungime; pus deoparte.
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați zahăr brun, concentrat de suc de mere, vanilie, scorțișoară și ienibahar și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați bucăți de banane și gătiți timp de 1 minut. Întoarceți bucățile de banane și gătiți încă un minut.
Încălziți romul într-o cratiță mică.
Se toarnă peste amestecul de banane. Dacă doriți, aprindeți romul cu un chibrit lung; lăsați flăcările să se stingă. Se amestecă ușor.
Aranjați 4 bucăți de banane pe fiecare dintre cele 2 farfurii de desert; puneți sosul peste bucățile de banane și acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de iaurt congelat.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de mentă, dacă doriți.