Banana Split s ' more Whoopie Pies

Banana Split s ' more Whoopie Pies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Banana Split s ' more Whoopie Pies. O porție conține 574 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, batoane de ciocolată cu lapte hershey, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Banane Whoopie Plăcinte, Banane Cafea Whoopie Plăcinte…, și Bananan Almond Whoopie Pies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament; așezat în lateral. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați bine untul, zahărul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Se amestecă bananele, smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Îndoiți nucile și marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de copt pregătite; coaceți timp de 10 minute sau până când se rumenesc ușor pe margini. Este posibil ca marshmallows să fi format mici semne de pock în cookie-uri; nu intrați în panică. Încă au un gust grozav.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Odată ce fursecurile s-au răcit timp de aproximativ 15 minute, răsturnați-le pe o foaie de hârtie cerată sau pergament, astfel încât părțile inferioare să fie în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Așezați un pătrat din bara de ciocolată deasupra fiecărui fund de cookie. După aproximativ 2-3 minute, căldura reziduală ar trebui să permită topirea ciocolatei; se întinde cu o lingură pentru a acoperi întreaga suprafață expusă a fursecului. Lăsați-le să se stabilească aproximativ o jumătate de oră sau până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
9
Puneți o lingură de înghețată napolitană (asigurați-vă că obțineți puțin din fiecare aromă) pe una dintre jumătățile de prăjituri; așezați o secundă deasupra, cu ciocolata în jos, pentru a forma un sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
10
Presărați biscuiți graham zdrobiți pe înghețata expusă pe părțile laterale. Înfășurați în hârtie cerată și puneți la congelator cel puțin o oră pentru a seta. Repetați cu cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
11
Variație: dacă preferați să nu folosiți înghețată, înlocuiți două bezele prăjite cu înghețata în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12
Presărați biscuiți graham zdrobiți pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
13
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista