Pene De Cartofi De Bivol La Grătar
Pene de cartofi de bivol la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 279 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pene De Cartofi De Bivol, Pene De Cartofi Dulci La Grătar, și Felii De Cartofi La Grătar Cu Slănină Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În vasul superficial, amestecați untul, oțetul, sosul de piper și sarea.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în 4 pene; se usucă cu prosoape de hârtie. Înmuiați pene de cartofi în amestecul de unt; rezervați orice amestec de unt rămas.
Așezați cartofii pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 25 până la 35 de minute, perindând ocazional cu amestec de unt și rotind o dată sau de două ori, până se înmoaie.
Se servește cu pansament.