Swiss fierbinte și spanac Dip cu iaurt necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 98 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei chile, brânză elvețiană, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Iaurt și Feta Dip, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați salata cremoasă, iaurtul simplu, spanacul tocat, ardeii verzi chile, brânza elvețiană, parmezanul, usturoiul, sarea și piperul negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde
Piper Negru Măcinat
Parmezan
Sos De Salată
Iaurt Simplu
Brânză Elvețiană
Spanac
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați amestecul într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 25 până la 30 de minute, până se rumenesc și se rumenesc ușor.