Copt Spanac Anghinare Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sos de salată, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Pâine Cu Spanac La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă maioneza și parmezanul. Se amestecă anghinare, spanac și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3
Se amestecă amestecul în caserola de 1 litru.
4
Se presară cu brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
5
Acoperiți și coaceți aproximativ 20 de minute sau până când brânza este topită.