Bagna Cauda (Piemontese cald usturoi-hamsie Dip)

Bagna Cauda (Piemontese cald usturoi-hamsie Dip)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bagna cauda (Piemontese Warm Garlic-hamsie Dip). Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Ardei cu usturoi-sos de hamsii / Peperoni con Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și aruncați ușor căței de usturoi. Se fierbe ușor timp de 10 minute, apoi se îndepărtează și se scurg căței de usturoi. Puneți usturoiul într-un mortar și pistil sau oricum alegeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mică, grea, la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați hamsiile și usturoiul, aduceți la foc mic și reduceți focul, astfel încât lichidul abia să clocotească. Gatiti foarte usor timp de o jumatate de ora, amestecand ocazional pentru ca usturoiul sa nu se lipeasca de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Blanch și tăiați legumele în timp ce scufundarea fierbe și aranjați-le pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Când bagna cauda este gata, adăugați mult piper negru și puțină sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bagna CaudaBagna Cauda
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se servește cald cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista