Bacon Deviled Ouă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre? Ouăle Deviled Bacon ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 186 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă verde, ouă fierte tari și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Bacon Deviled Ouă, și Ouă devilate cu slănină.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, gătiți slănină, întorcând feliile după cum este necesar, până se rumenesc pe ambele părți și crocante.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, sfărâmați slănina.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime; scoateți ușor gălbenușurile și puneți-le într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță, apoi amestecați maioneza, ceapa verde, muștarul și slănina mărunțită până se omogenizează bine.
Se adaugă sare și piper după gust.
Lingură sau țeavă aproximativ 1 lingură amestec de gălbenuș în golul fiecărei jumătăți de albuș de ou.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până la 4 ore.