Aspic De Caise
Aspic de caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 145 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de caise, sare, sodă de lămâie-lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Aspic De Tomate, Aspic Jeleu, și Castravete-Tomate Aspic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți caisele, rezervând 1-1 / 2 căni de suc; puneți caisele deoparte. Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți sucul de caise și sarea la fiert.
Se ia de pe foc; se adaugă gelatină și se amestecă până se dizolvă.
Într-un blender, procesați caisele, concentratul de suc de portocale și sucul de lămâie până la neted.
Se adaugă la amestecul de gelatină împreună cu sifon; se amestecă bine.
Se toarnă într-o matriță cu 6 căni care a fost pulverizată cu spray de gătit. Se răcește până se întărește.