Asparagus Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați sparanghelul Frittatan. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de ceapă, ciuperci, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Asparagus Frittata, Asparagus Frittata, și Sparanghel Frittata pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă și 1 linguriță de sare la fierbere; adăugați paste și fierbeți 6 minute sau până aproape fragede.
În timp ce pastele se gătesc, combinați 4 ouă și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Pune deoparte.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 1/2 inch.
Puneți uleiul și untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci rezistentă la cuptor și puneți-o la foc mediu-mare până când untul se topește.
Adăugați sparanghel, și saut 2 minute.
Scoateți sparanghelul din tigaie.
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă și lichidul se evaporă.
Scoateți tigaia de pe foc.
Scurgeți pastele și adăugați la legume în tigaie. Se amestecă busuiocul tocat și oregano.
Se toarnă amestecul de ouă peste legume și paste în tigaie.
Se pune la foc mediu. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până când blatul este aproape setat (nu amestecați).
Se fierbe 2 minute sau până devine auriu.