Aripi De Pui Teriyaki Cu Aragaz Lent

Aripi De Pui Teriyaki Cu Aragaz Lent
Reteta Lent-Aragaz Teriyaki aripi de pui este gata în aproximativ 6 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest hor d ' oeuvre are 160 de calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, apă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Usturoi Miere Teriyaki Aripi De Pui, Slow Cooker Teriyaki Wings, și Pui Cu Aragaz Lent Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron foarte mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția aripilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați pui; aruncați ușor pentru a acoperi. Dați la frigider cel puțin 2 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul din marinată; așezați în aragazul lent de 4 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați aproximativ 1 cană de marinată; aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Acoperiți; gătiți la foc mare 4 până la 5 ore sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista