Ardei umpluți cu chiftele sparte și orez

Ardei umpluți cu chiftele sparte și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu chiftele sparte și orez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de orzo, piper chile, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Cu Orez, Ardei Umpluți Cu Orez De Iasomie, și Ardei umpluți cu miel și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înjumătățiți ardeii grași pe lungime și îndepărtați semințele. Condimentează cu sare și piper și stropește cu EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
YukonYukon
3
Așezați ardeii tăiați cu fața în jos într-o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Tăiați un X în corpul fiecărui ardei și prăjiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Se lasă să se răcească ușor.
6
Între timp, într-un bol de amestecare, radeți roșiile pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie, aruncând piei. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.) Se unge usturoiul, ardeiul chile și ceapa în castron și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
7
Adăugați o picătură de EVOO și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
YukonYukon
8
Încălziți untul și 1 lingură EVOO într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Adăugați orzo și pâine prăjită până la auriu și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
10
Adăugați jumătate din sosul de roșii și orezul și amestecați timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, 17 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12
Combinați amestecul de orez, chiftele și 3/4 cană Parmigiano-Reggiano. Puneți umplutura în ardei și acoperiți cu sosul de roșii rămas, brânza rămasă și o picătură de EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
YukonYukon
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
13
Coaceți până se încălzește și blaturile se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista