Ardei Piquillo umpluți cu salată de anghinare
Ardeii Piquillo umpluți cu salată de anghinare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 64 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, roșii prune, garnitură: crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ardei Piquillo umpluți cu salată de ton crud, Ardei Piquillo Umpluți Cu Quinoa, și Ardei Piquillo Umpluți Cu Crab.
Instrucțiuni
Tăiați inimile de anghinare; se scurge pe un prosop de hârtie.
Combinați anghinare, roșii și maioneză cu usturoi. Umpleți ardeii cu amestec de anghinare.
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel.
* Notă: pentru a face maioneză cu usturoi, zdrobiți 1 cățel de usturoi cu 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin. Se amestecă 1/3 cană de maioneză.