Aragaz Friptură Cu Piure De Cartofi

Aragaz Friptură Cu Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală cu piure de cartofi. Această rețetă servește 8. O porție conține 929 calorii, 92g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită condensat, friptură de oală, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Instant, Friptură de porc cu piure de cartofi și sos, și Deli Sandwich-uri de carne de vită cu piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Condimentați friptura de chuck cu sare și piper negru; se fierbe într-o tigaie mare, adâncă sau cuptor olandez la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă bulion de vită și apă în tigaie cu friptură. Aranjați pene de ceapă și căței de usturoi în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Răspândiți morcovii deasupra fripturii și puneți crenguța de rozmarin deasupra morcovilor. Întoarceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală mare și aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgere. Puneți cartofii cu unt și jumătate din laptele evaporat până se omogenizează; amestecați încet laptele evaporat rămas în cartofi pentru a obține consistența dorită. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scoateți 1 sau 2 căței de usturoi din tigaie și zdrobiți căței deasupra fripturii; se serveste cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate73
Revista