Anghinare Gratinate

Anghinare Gratinate
Anghinarea gratinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână funduri de anghinare marinate, vinetă balsamică, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Gratinate, Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), și Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Periați un vas de copt pătrat de 9 inci cu ulei de măsline și presărați cu 2 linguri pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Așezați cupa de anghinare cu fața în sus pe pesmet și periați sau stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Se presară cu 1 lingură de pesmet și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Coaceți timp de 15 minute; scoateți din cuptor și preîncălziți broilerul. Împărțiți brânza de lapte de oaie printre anghinare; se presară cu restul de 1 lingură pesmet. Se fierbe până când brânza începe să baloneze și toppingul se rumeneste, 3 până la 4 minute. Aruncați salata verde cu vinaigreta balsamică într-un castron; serviți anghinarea deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Fotografie de Mark Peterson
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista