Angel Food Shortcakes este un fără lactate desert. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coniac, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Triple-Berry Angel Shortcakes, Înger Alimente Vis, și Tort De Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Linia de jos a unei tigaie de 13 x 9 inci cu hârtie de ceară; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Hârtie De Ceară
3
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și 6 linguri de zahăr, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sare
7
Adăugați 6 linguri de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în 3/4 linguriță suc și extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Zahăr
8
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană odată. Întindeți ușor aluatul în tigaia pregătită; se presara cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Așezați un prosop curat peste o grătar mare; prosop de praf cu zahăr pudră. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei; întoarceți-vă pe prosop. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Înveliți ușor o altă grătar mare cu spray de gătit; așezați peste tort. Inversați tortul; scoateți primul raft și prosopul. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Tigaie
11
Pentru a pregăti sosul, combinați 2 linguri de zahăr granulat, 2 linguri de coniac, 2 lingurițe de suc și zmeură într-un robot de bucătărie. Procesați până se amestecă bine. Apăsați amestecul printr-o sită într-un castron, rezervând 3/4 cană. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zmeură
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Sita
Bol
12
Pentru a prepara fructe, combinați murele, afinele, 3 linguri de zahăr granulat și 2 linguri de coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Mure
Afine
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Fructe
13
Lăsați să stea 1 oră.
14
Pentru a pregăti glazura, combinați gemul și apa într-o măsură de sticlă de 1 cană. Cuptor cu microunde la maxim 30 de secunde sau până când gemul se topește, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
15
Tăiați tortul în 12 dreptunghiuri folosind un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
16
Așezați 1 dreptunghi de tort pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert.
17
Stropiți fiecare porție cu 2 lingurițe glazură; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de fructe și 1 dreptunghi de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Dressing Japonez De Susan Preparat
18
Stropiți 2 linguri de sos în jurul fiecărei prăjituri.