Rețeta anason stelat Chinezesc-saramură portocalie ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 463 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză, Carnea de porc din anason stelat chinezesc al Donnei, și Compot De Portocale De Sânge Cu Anason Stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 2 1/2 qts. apă într-o oală adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția sucului de portocale. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Puneți oala în apă cu gheață până se răcește. Aruncați scorțișoara și amestecați sucul de portocale.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.