Almond Ciabatta Pâine Prăjită Franceză

Almond Ciabatta Pâine Prăjită Franceză
Almond ciabatta pâine prăjită franceză ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această masă de dimineață are 313 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, migdale, ciabatta rotundă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Ciabatta pâine prăjită franceză cu marmeladă burniță, Pâine prăjită ciabatta franceză cu conserve de zmeură, și Ciabatta pâine prăjită franceză cu sirop de arțar de mere cald pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tavă sau o tigaie la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
2
Bateți împreună primele 6 ingrediente (prin extract de migdale) într-un bol mediu. Treceți treptat în ambele tipuri de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă amestecul într-un vas de copt superficial. Lucrând în loturi, dacă este necesar, puneți pâinea în farfurie și lăsați să se înmoaie 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Înveliți o tavă sau o tigaie cu spray de gătit. Pentru fiecare felie de pâine, așezați 2 linguri migdale într-un singur strat (dar destul de dens ambalat) pe tigaia fierbinte, formând o zonă de dimensiunea și forma unei felii de pâine. Apăsați 1 parte a pâinii în migdale și gătiți 4 minute sau până se rumenesc. (Probabil va trebui să repetați acest proces în 2 loturi.) Întoarceți pâinea și gătiți 34 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
5
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista