Șuncă Glazurată Portocalie
O porție conține 554 calorii, 40g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți zahăr brun ferm, muștar cremos dijon, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă Glazurată Portocalie, Șuncă Cu Glazură Portocalie, și Șuncă Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați șunca într-o tigaie de 13 x 9 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună marmeladă și următoarele 4 ingrediente; amestec lingura peste sunca.
Coaceți la 350 pe cel mai mic suport pentru cuptor 1 oră și 30 de minute, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute.
Scoateți șunca din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Șunca gătită poate fi servită direct de la frigider. Dacă doriți să-l serviți fierbinte, încălziți într-un cuptor de 350 la o temperatură internă de 14
Șunca nefiertă trebuie încălzită la o temperatură internă de 160 într-un cuptor de 350. Planificați să-l gătiți 18 până la 20 de minute pe kilogram.
Șunca uscată se freacă cu sare și condimente, apoi se păstrează până când sarea pătrunde complet în carne.
Șunca vindecată umed este condimentată cu o soluție de saramură, care menține carnea umedă și textura fragedă.