Șuncă de usturoi, ciuperci și spanac Frittata

Șuncă de usturoi, ciuperci și spanac Frittata
Șuncă de usturoi, ciuperci și spanac Frittatan este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 165 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, șalotă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare sunt Mini Frittata la cuptor cu usturoi saut roșii și spanac, busuioc proaspăt și Feta, Spanac Ciuperci Frittata, și Frittata cu spanac, ciuperci și slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul și șalota în unt fierbinte până când șalota se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile în șalotă și usturoi; gătiți și amestecați până când ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute. Se amestecă spanacul în amestecul de ciuperci, se acoperă și se gătește până când spanacul este ofilit, încă 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SpanacSpanac
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă șunca, se gătește până când șunca începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
4
Se toarnă ouăle uniform în tigaie și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când frittata este așezată la mijloc și ușor umflată, aproximativ 25 de minute. Un cuțit introdus în centrul frittatei ar trebui să iasă curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Se presară cu brânză Cheddar, se lasă să stea până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista