Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de măsline vindecate cu ulei, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovleac Prăjit Cu Șalotă Și Salvie, Cotlet de porc cu pere prăjite, salvie și șalotă, și Morcovi prăjiți și eșalotă cu măsline vindecate cu ulei și Gremolata.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați șalotă; se sotează 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă vinul și următoarele 6 ingrediente (vin prin frunze de dafin). Acoperiți și coaceți la 400 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți 40 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Îndepărtați frunzele de dafin. Se amestecă măslinele; se presară pătrunjel.