Şuncă de ţară

Şuncă de ţară
Country Ham durează aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 242 de calorii , 22 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 2,01 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, șuncă, muștar și conserve de piersici. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , care este solid. Rețete similare includ șuncă de țară , șuncă de țară și mere și gust de șuncă de țară .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți șunca într-o tigaie mică tapetată cu folie; străpunge de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Combinați zahărul brun și muștarul; întins peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se unge cu conserve de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Acoperiți și coaceți 1-1/2 oră, unturând din când în când. Descoperi; Coaceți 30-45 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 140°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista