Țipând Martini Scoici

Țipând Martini Scoici
Scoicile de martini țipătoare necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare de mare și piper crăpat, capere, vermut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Încercați Țipând Alune Fierbinți, Țipând Spice Cookies, și Țipând Umplute Ardei Iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; topiți untul în uleiul încins. Aranjați scoici în tigaie, lăsând spațiu între fiecare și condimentați cu pudră de ceapă, sare de mare și piper negru. Gatiti scoici pana se rumenesc usor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Întoarceți căldura la înălțime și adăugați vermut, capere și fulgi de ardei roșu în tigaie. Agitați tigaia pentru a răsturna scoici și distribuiți capere și fulgi de ardei roșu. Gatiti pana cand scoicile sunt maro auriu, glazurate, iar vermutul s-a evaporat aproape, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VermutVermut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista