Țelină și pere Bisque
Nevoie de o supă vegetariană? Biscuitul de țelină și pere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 185 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină universală, cimbru, frunze de dafin turcești și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Triplă De Țelină, Rădăcină De Țelină, și Biscuiți cu rădăcină de țelină cu Shiitakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în oală la foc mediu-mare.
Adăugați țelină feliată, 3 căni generoase cu cuburi, blaturi de praz, frunze de dafin și cimbru.Acoperiți; gatiti pana cand telina se inmoaie, amestecandocazional, aproximativ 8 minute. Aruncați făina.
Se amestecă 3 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbețipână când țelina este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Scoateți frunzele de dafin din supă. Pureesoup în loturi în blender până se omogenizează.Întoarceți piureul în aceeași oală. Condimentează după gustcu sare și piper. Subțire cu mai mult bulionde 1/4 cană, dacă doriți. Reîncălziți scurt.
Împărțiți supa între boluri; garnisiți cu1/2 cană de pere și frunze de țelină tăiate mărunt.
Per porție:178 calorii, 9 g grăsime, 5 g fibre