Țelină și pere Bisque

Țelină și pere Bisque
Nevoie de o supă vegetariană? Biscuitul de țelină și pere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 185 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină universală, cimbru, frunze de dafin turcești și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Triplă De Țelină, Rădăcină De Țelină, și Biscuiți cu rădăcină de țelină cu Shiitakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați țelină feliată, 3 căni generoase cu cuburi, blaturi de praz, frunze de dafin și cimbru.Acoperiți; gatiti pana cand telina se inmoaie, amestecandocazional, aproximativ 8 minute. Aruncați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
țelinățelină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
PrazPraz
3
Se amestecă 3 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbețipână când țelina este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
BulionBulion
4
Scoateți frunzele de dafin din supă. Pureesoup în loturi în blender până se omogenizează.Întoarceți piureul în aceeași oală. Condimentează după gustcu sare și piper. Subțire cu mai mult bulionde 1/4 cană, dacă doriți. Reîncălziți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Împărțiți supa între boluri; garnisiți cu1/2 cană de pere și frunze de țelină tăiate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
PerePere
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Per porție:178 calorii, 9 g grăsime, 5 g fibre
7
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista