Țelină Picantă Rece
Țelina picantă rece este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 19 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, fulgi de chile coreeni grosieri, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Baie Picantă De Crab Rece, și Fidea Rece Picantă Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați coastele verzi mai închise din afara ciorchinilor de țelină și rezervați-le pentru o altă utilizare. Feliați coaste interioare de culoare verde pal (aproximativ 16 până la 18, inclusiv cele mici din centru) în diagonală de 1/2 inch grosime (vizați aproximativ 7 căni). Aruncați cu sare kosher și lăsați să se scurgă într-o strecurătoare așezată peste un castron, răcit, cel puțin 1 oră.
Chiar înainte de servire, uscați țelina și aruncați cu suc de lămâie, fulgi de chile și 1/8 linguriță de piper negru.
Stropiți cu ulei de arahide și condimentați cu sare și piper sansho.
Se servește răcit, ușor presărat cu piper sansho.
Țelina sărată poate fi răcită în colander până la 1 zi.