Șuncă și sparanghel Brunch coace
Șuncă și sparanghel Brunch coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 15. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de ceapă, pudră de muștar, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Sparanghel-Cartofi Brunch Coace, Brunch Ou Coace, și Ou Brunch Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Combinați amestecul de copt, tarhonul, muștarul uscat și ardeiul negru într-un bol.
Bateți ouăle și laptele împreună într-un bol separat; se toarnă amestecul de ouă în amestecul de copt și condimente și se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă jumătate din aluat în fundul vasului de copt pregătit.
Aranjați jumătate din sulițele de sparanghel peste aluat.
Top Spears sparanghel cu sunca si ceapa;se presara pe 1/2 cana de parmezan.
Turnați restul de aluat peste parmezan și aranjați sulițele de sparanghel rămase deasupra.
Presărați caserola cu restul de 1/2 cană de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este maro aurie și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute.