Șuncă și pizza Elvețiană
Rețeta de șuncă și pizza Elvețiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.03 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de salată, șuncă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), pizza Kale, elvețiană și roșii, și Pizza Elvețiană Cu Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400. Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Se toarnă ouăle în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Așezați crusta de pizza pe foaia de biscuiți fără grăsime.
Se amestecă maioneza și muștarul; se întinde uniform pe crustă. Se acoperă cu ouă, șuncă, ceapă, ardei gras și brânză.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când brânza este topită.