Șuncă și pizza Elvețiană

Șuncă și pizza Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ardei gras, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Șuncă și pizza Elvețiană, și pizza Kale, elvețiană și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 40
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Se toarnă ouăle în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Așezați crusta de pizza pe foaia de biscuiți fără grăsime.
Se amestecă maioneza și muștarul; se întinde uniform pe crustă. Se acoperă cu ouă, șuncă, ceapă, ardei gras și brânză.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când brânza este topită.