Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă șuncă și fasole roșie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 74 de cenți per porție . O porție conține 141 de calorii , 11 g de proteine și 1 g de grăsime . Mergeți la magazin și luați sos de piper, apă, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Panini de șuncă la grătar, brânză și ardei roșu prăjit , supă de șuncă și fasole roșie și supă de mazăre cu șuncă coaptă cu miere, varză și ardei roșu prăjit .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare sau un cuptor olandez, aduceți toate ingredientele la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Linguriță Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat