Șuncă și fasole
Rețeta șuncă și fasole pot fi făcute în aproximativ 10 ore și 15 minute. Această rețetă face 7 porții cu 190 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de zahăr brun, sare și piper, fasole nordică excelentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 372 de mâncăruri și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fasole Fava cu șuncă, Fasole Lima cu șuncă, și Șuncă cu fasole de grătar.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea într-o oală mare; aruncați fasolea zbârcită și orice pietre mici.
Adăugați 8 căni de apă rece.
Lăsați să stea peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Scurgeți și clătiți fasolea.
Întoarceți fasolea în oală și adăugați șuncă, ceapă, zahăr brun, sare, piper, cayenne și pătrunjel și apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți 1 1/2 până la 2 ore, până când fasolea este fragedă.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului.