Șuncă Și Dovlecei Italiano

Ham & Zucchini Italiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 239 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de delicatese, dovlecei, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini Italiano, Zucchini Italiano, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati dovleceii în ulei până când sunt fragede.
Se presară busuioc, sare și piper.
Cu o lingură cu fante, transferați jumătate din dovlecei într-un 8-in uns. vas de copt; răspândit uniform.
Strat cu jumătate din șuncă, sos marinara și brânză. Repetați straturile.
Se coace, neacoperit, la 450 km.10-12 minute sau pana se incalzeste si se topeste branza.
Se servește cu o lingură cu fante.