Șuncă și ciuperci se topesc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să topiți șuncă și ciuperci. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ciuperci, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci), Melt De Ciuperci De Ton, și Panini Topiți Ciuperci.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal. Frecați usturoiul peste părțile tăiate ale pâinii; se presara cu piper.
Așezați pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus. Se fierbe 5 1/2 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 minute.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați ciuperci; sotati 8 minute. Aranjați ciupercile peste pâine; acoperiți cu șuncă.
Se presara cu cimbru; top cu brânză. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 2 minute sau până când brânza se topește.
Tăiați fiecare jumătate de pâine în 2 bucăți.