Șuncă și ciuperci se topesc

Șuncă și ciuperci se topesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să topiți șuncă și ciuperci. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ciuperci, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci), Melt De Ciuperci De Ton, și Panini Topiți Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal. Frecați usturoiul peste părțile tăiate ale pâinii; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus. Se fierbe 5 1/2 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
5
Adăugați ciuperci; sotati 8 minute. Aranjați ciupercile peste pâine; acoperiți cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se presara cu cimbru; top cu brânză. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Tăiați fiecare jumătate de pâine în 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista