Șuncă Și Brânză Îmbrăcate
Îmbrăcat-up șuncă și brânză este un fără gluten și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei Mexicani, ulei de măsline, single și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 5 min., amestecând ocazional. Se amestecă dovlecelul; gatiti 3 min. Se amestecă ardeii.
Top legume cu șuncă; acoperi. Gatiti 1 pana la 2 min. sau până se încălzește. Top cu single-uri.
Scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați să stea, acoperit, 30 sec. sau până când single-urile sunt topite.
Umpleți rulourile cu șuncă și amestec de legume.