Șuncă și brânză Quiche
Șuncă și brânză Quiche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de dimineață. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 8. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 290 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciuperci, spanac, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți împreună făina, sarea, jumătate și jumătate și ouăle într-un castron mediu.
Așezați brânza elvețiană plată în crusta de plăcintă. Aranjați spanacul uniform peste brânza elvețiană, apoi acoperiți cu ciuperci.
Se toarnă amestecul de făină și ouă peste ciuperci. Se acoperă cu șuncă fulgi și se acoperă cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 până la 55 de minute, până când suprafața se rumeneste.