Șuncă și brânză la grătar cu roșii

Șuncă și brânză la grătar cu roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii, parmezan, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Brânză la grătar cu roșii verzi (și secretul perfectării brânzei la grătar).
Instrucțiuni
Combinați muștarul, smântâna și parmezanul într-un bol mic.
Întindeți 2 lingurițe amestec de muștar peste fiecare felie de pâine. Topiți fiecare dintre cele 4 felii de pâine cu 4 felii de șuncă, 2 felii de roșii, 2 felii de brânză și 1/2 linguriță de arpagic proaspăt. Se acoperă cu feliile de pâine rămase. Înveliți ușor în afara pâinii cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 sandvișuri în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă sau grea deasupra sandvișurilor; apăsați ușor pentru a aplatiza. Gătiti 3 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește și pâinea este prăjită (lăsați tigaia din fontă pe sandvișuri în timp ce gătesc). Repetați cu sandvișurile rămase.